Još jedno ugledno priznanje

Korporacija Kia je s novim priznanjem "Pobjednik" za smjernice korporativnog dizajna ponovno potvrdila svoju konkurentsku prednost. "Kia CI Guideline" dizajnerski je priručnik za dosljedno komuniciranje korporativnog imidža s klijentima širom svijeta u skladu s novim usmjerenjem i strategijom brenda. Genijalne smjernice opisuju dizajnerske elemente brenda, kao što su npr. logotip, slogan i tip slova. Od prošlogodišnjeg ponovnog lansiranja brenda Kia ubrzano ulazi u budućnost s ciljem da postaje "pružatelj rješenja za održivu mobilnost".

Osvojeno priznanje Red Dot za smjernice korporativnog dizajna odražava Kijine napore da dizajnom predstavlja svoje vrijednosti i kupcima pruža jedinstveno iskustvo.

Tri korejske sestrinske marke iz Hyundaijeve automobilske skupine ꟷ Kia, Genesis i Hyundai Motor ꟷ ovaj put osvojile su čak 8 dizajnerskih nagrada Red Dot, između ostalog dvije najprestižnije nagrade 'najbolje od najboljih' (‘Best of the Best’) i šest nagrada 'Pobjednik' (‘Winner’), a ovogodišnji događaj „Red Dot Award: Brand & Communication Design 2022“ odvijao se u njemačkom dizajnerskom centru Sjeverna Rajna-Vestfalija.